Calendar: Concurs Facebook Extremed.ro 2013

concurs facebook

Dragii nostri,

Prelungim perioada de participare la concursul „Like si Share” pentru a da sansa mai multora, de a castiga premiile noastre.

Perioada concursului este prelungit pana in data de 15 Octombrie 2013.  Data extragerii va fi in 16 Octombrie 2013! Mult Succes!

Participa la concursul “LIKE si SHARE” si Câştigă un abonament de o luna la Dezvoltare prin miscare pentru copii!

Extremed.ro vă invită să participaţi la Concursul Facebook Extremed.ro  în perioada 20-30 septembrie 2013. Concursul este deschis pentru toți cei care au conturi active pe Facebook şi devin fani (prin opţiunea „like”) al paginii noastre de Facebook sau se înregistrează pe site-ul nostru www.extremed.ro sau da like sau share la articolele postate pe „wall”-ul paginii noastre. La sfârșitul perioadei in data de 30 septembrie 2013, echipa Extremed va alege câştigătorii în urma tragerii la sorți, cu ajutorul www.random.org.

Ce câştigați? 3 ABONAMENTE DE O LUNĂ (30 zile) LA PROGRAMUL DEZVOLTARE PRIN MIŞCARE PENTRU COPII . Câștigătorii vor fi contactati prin intermediul serviciului de mesagerie Facebook şi anunţati în pagina “wall” a profilului: https://www.facebook.com/pages/extremedro/133550330048274?sk=wall şi pe site-ul nostru www.extremed.ro, iar premiile vor fi înmânate personal sau vor fi trimise prin poştă la adresa furnizată în prealabil de către câștigători.

 

Regulamentul concursului

Articolul 1 – Organizator/ Perioada competiției
Compania S.C EXTREMED S.R.L – denumită în continuare Organizator, înregistrată la Registrul Comerțului, cu numărul J05/1546/2003, CUI RO15944376 și are sediul în Jud. BIHOR, loc.Oradea, Str.C-tin Dobrogeanu Gherea nr 20/A, organizează un concurs. Perioada competiției este 20-30 septembrie 2013 şi se desfășoară exclusiv prin înscrierea la pagina noastră Facebook https://www.facebook.com/pages/extremedro/133550330048274?sk=app_4949752878.

Articolul 2 –  Participarea la concurs
Participarea la acest concurs este deschisă tuturor persoanelor fizice, cetăţeni români care au conturi active pe Facebook.
Participanţii vor primii numere în funcţie de ordinea înscrierii în concurs, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în ziua de 30 septembrie 2013.

Articolul 3 – Descrierea premiilor
Premiile constă în 3 buc de ABONAMENT E DE O LUNĂ (30 zile) LA PROGRAMUL DEZVOLTARE PRIN MIŞCARE PENTRU COPII .

Articolul 4 – Înmânarea premiilor
Câștigătorul va fi contactat prin intermediul serviciului de mesagerie Facebook si anunţat în pagina “wall” a profilului: https://www.facebook.com/pages/extremedro/133550330048274?sk=wall şi pe site-ul nostru www.extremed.ro, iar premiile vor fi înmânate personal sau trimise prin postă la adresa furnizată în prealabil de către câștigător.

Articolul 5 – Proprietate intelectuală
Este strict interzisă reproducerea, reprezentarea sau exploatarea tuturor sau oricărei părți a elementelor (grafice, etc.) componente ale concursului sau site-ului. Orice mărci simple, figurative, semi-figurative, grafica, nume de produse, toate sunt înregistrate de proprietarii respectivi. Orice folosire, sub orice formă, a acestor elemente este protejată de legile proprietății intelectuale.

Articolul 6 – Informații cu caracter personal
Orice informație cu caracter personal, comunicată de către participanți Organizatorului în timpul concursului, va fi prelucrată în conformitate cu prevederile legii numărul 677/2001 referitoare la protecția vieții private și la prelucrarea datelor cu caracter personal. În conformitate cu această lege, participanții au dreptul să acceseze, să rectifice sau să-și șteargă datele cu caracter personal. Participanții care se opun întrebuințării datelor lor personale nu (mai) pot participa la concurs. Participanții își pot exercita drepturile gratuit, înaintând o solicitare in scris, trimisă Organizatorului prin poșta, la adresa specificata în Articolul 1 al prezentului regulament. Informațiile personale vor fi folosite exclusiv de Organizator, care se angajează să nu divulge terțelor părți nicio informație cu caracter personal.

Articolul 7 – Răspunderea
Organizatorul își rezervă dreptul de a anula, schimba, scurta sau extinde prezentul concurs, în cazul în care o impun circumstanțele independente de controlul său, în consecință, Organizatorul neasumându-și nicio răspundere. Organizatorul nu va fi tras la răspundere în caz de incident tehnic care împiedică înscrierea unui participant. Organizatorul nu va fi tras la răspundere pentru nicio informație incorectă sau imprecisă, care poate fi furnizată fie de utilizatori, fie de website sau orice hardware sau program care are legătură cu organizarea prezentului concurs.
Organizatorul nu va fi tras la răspundere dacă site-ul va fi inaccesibil pe perioada concursului sau daca adresele furnizate de participanți sunt distruse dintr-o cauză care nu-i poate fi imputată.
Organizatorul nu va fi tras la răspundere dacă survine vreun incident tehnic legat de folosirea hardware-ului calculatorului unui participant, de accesul acestuia/acesteia la internet și pentru niciun alt tip de incident tehnic. Participarea la concurs presupune cunoașterea și acceptarea caracteristicilor și limitelor internetului, mai ales în ceea ce privește performantele tehnice, timpul de răspuns pentru consultări, întrebări sau transfer de informație, riscul de întreruperi și, în general, riscurile inerente oricărei conexiuni sau transmisiuni prin internet, absența protecției împotriva însușirii ilegale de date și riscul infecției cu viruși care circulă în rețea.
Este responsabilitatea fiecărui participant de a-și lua toate măsurile necesare pentru a-și proteja împotriva oricărui atac informațiile și/sau orice program deținut pe hardware. În mod similar, Organizatorul nu va fi tras la răspundere dacă un participant e întrerupt sau daca participarea acestuia/acesteia nu e luata in considerare datorita unui incident cu linia telefonica.
Organizatorul își rezerva dreptul de a exclude definitiv din concurs orice persoană care, prin comportament fraudulos, afectează bunul mers al competiției. Sprijinirea persoanelor fictive va duce la eliminarea imediata din concurs a vinovatului si a persoanelor sprijinite.

Articolul 8 – Excluderea participanților
Organizatorul poate anula participarea sau participările oricărui concurent care încalcă prezentul regulament. Participarea poate fi anulată în orice moment, fără preaviz. Organizatorul are dreptul de a elimina orice înscriere care prezintă erori flagrante in ceea ce privește identitatea participantului. Înscrierea poate fi eliminată în orice moment, fără preaviz. Organizatorul are dreptul, dar nu este obligat să răspundă la reclamații din partea participanților cu privire la înregistrarea, excluderea, descalificarea lor.

Articolul 9 – Acceptarea – Garantarea – Modificarea regulamentului
Prin participarea lor, se consideră că, concurenții acceptă acest regulament și decizia Organizatorului în ceea ce privește orice contestație care poate surveni referitor la interpretarea și aplicarea regulamentului.

Code007