Curs de inot

Curs de inot in Oradea – destinat atat copiilor, cat si adultilor.

Un curs de inot cu scopul de initiere  incepe de la varsta de 6 ani.

Curs de inot

Sedintele de inot sunt tinute copiilor, luand in calcul faptul ca fiecare copil este un individ unic, care trebuie sa-si stabileasca propriile limite pentru intensitatea, durata cu care poate sa evolueze si momentul in care vrea sa evolueze.

La copiii cu frica de apa sau care au dificultati de coordonare a miscarilor este recomandat ca primul curs sa fie destinat acomodarii cu apa, urmand ca in cursurile ulterioare sa deprinda tehnicile specifice de inot.

In primul curs se urmareste:  acomodarea cu mediul acvatic, insusirea cunostinelor de baza pentru inot, pozitia corecta pe apa si respiratia, primele cunostinte vizavi de procedeul Bras, iar pentru destindere si joaca sarituri in bazin si introducerea pentru urmatorul nivel.

Parintii pot opta pentru doua variante de programe:

  • Curs de inot pentru copii – Sedinte in grup: in cadrul acestor sedinte grupa este alcatuita din maximum 12 copii
  • Curs de inot pentru copii – Sedinte individuale: in cadrul acestor sedinte copilul beneficiaza de directa indrumare a profesorului de inot  Curs de inot2

Curs de inot pentru adulti in Oradea –  de initiere, consolidare si perfectionare – orice varsta

Sunt recomandate atat incepatorilor cat si celor care stiu deja sa inoate si doresc ori sa se relaxeze, ori sa isi perfectioneze stilul.

Si la Cursurile de inot pentru adulti se poate opta la Sedinte in grup si Sedinte Individuale!

 

 PROGRAMUL CURSURILOR DE INOT

Instructor: Ghitea Remus Adrian  Informatii si programari: 0745-326335

Curs de inot la Bazinul Acoperit
In spatele Bazinului Olimpic langa Complexul Nymphaea

Un curs include 12 antrenamente a cate 50 de minute

Program Bazin Acoperit:

Sambata si Duminica de la ora 13.00 – 16.00

Curs de inot3 Curs de inot4

 

Echipamentul necesar:

           images.           images1                 fins

Costum de baie, papuci, prosop sau halat de baie, casca de inot si ochelari de inot (se recomanda ochelari cu lentile transparente) iar in sezonul rece se recomnada si un uscator de par.

 

Stiati ca inotul…?
– Este mult mai eficient decat celelalte activitati “terestre” mai exact de 12 ori. Rezistenta apei face ca prin inot sa consumam 600 de calorii pe ora.
– Inotul stimuleaza sistemul nervos, creste activitatea cerebrala si capacitatea psihica mai ales la copii se observa in rezultatele la invatatura.
– Inotul este singurul sport care va determina sa pastrati un ritm respirator constant iar prin asta creste functionalitatea aparatului respirator.
– Si metabolismul se accelereaza de aceea se recomanda pentru cei care sufera de obezitate, diabet sau doar vor sa slabeasca. Tineti cont ca acest gen de miscare tocmai datorita consumului mare de energie va inlesni aparitia senzatiei de foame si intarzie senzatia de satietate!!
– Cand sunteti in apa corpul Dvs. nu mai exercita greutate asupra oaselor si articulatiilor astfel puteti sa va antrenati corpul fara sa fiti chinuit de durere si sa va imbunantatiti sanatatea si daca suferiti de osteoporoza sau boli articulare. Creste elasticitatea umerilor, coloanei, soldului si ai genunchilor.
– Datorita pozitiei corpului in timpul inotului (orizontala) favorizeaza activitatea inimii.

Inotul este nu numai un sport foarte sanatos ci si unul sigur, sansele de accidentare sunt minime !

 

Pentru a vizualiza stilurile de inot click aici

 

Code007