Dezvoltare prin miscare copii

omuleti

Dezvoltare prin Miscare

Dezvoltare motrica pentru copii – Gimnastica pentru copii in Oradea

Dezvoltare prin miscare copii

Dezvoltare prin miscare copii1

Se stie ca activitatea fundamentala in copilarie este jocul. Prin joc copilul se descopera pe sine si descopera lumea care il inconjoara. Prin joc invata noi deprinderi, noi cunostinte, pe care apoi le integreaza treptat, le rafineaza si le dezvolta. Si tot prin joc isi exprima trairile, emotiile, cunostintele  si dorintele, se elibereaza de tensiunile acumulate si isi descarca surplusul de energie.

Dezvoltare Prin Miscare – gimnastica pentru copii, satisface in totalitate nevoia de joc si de miscare a copilului. Jocurile-exercitiile incluse in programul de dezvoltare, stimuleaza intreaga sfera psihomotrica a copilului, contribuind la:

  • dezvoltarea fortei musculare – ce duce la cresterea capacitatii  de rezistenta la efort si la dezvoltarea armonioasa a intregului corp.
  • corectarea posturii – pentru a preveni aparitia durerilor de spate sau altor afectiuni ale coloanei vertebrale, este absolut necesara mai ales in conditiile in care copiii petrec o mare parte din timp asezati in banca, in fata calculatorului sau a televizorului.
  • dezvoltarea capacitatii de coordonare si a motricitatii fine – abilitati necesare si importante pentru achizitia scrisului si nu numai, fiind utile în toate activitatile ce presupun o oarecare indemanare. Nimeni nu  este neindemanatic, doar ca nu si-a dezvoltat aceste abilitati la momentul potrivit!
  • dezvoltarea capacitatii de relaxare – o abilitate IMPORTANTA pe care copilul o poate învata si care il poate ajuta sa faca fata mai bine tuturor solicitarilor impuse de conditiile vietii de zi cu zi: program scolar incarcat, diverse activitati extrascolare/suplimentare, violenta si agitatie atat în societatea din jur cat si in mass-media tv.

 

Practicarea constanta si regulata a acestui program de miscare „Dezvoltare prin Miscare – Gimnastica pentru copii” contribuie nu doar la dezvoltarea motrica a copilului ci si la dezvoltarea acestuia in plan emotional si social. Astfel, prin practicarea consecventa a acestor jocuri, isi dezvolta increderea in sine, rabdarea, perseverenta, atentia, stapanirea de sine si spiritul de echipa.


“Tot ceea ce copilul vede, intalneste, atinge, manevreaza, din momentul in care el vede, atinge, manevreaza… contribuie la dezvoltarea inteligentei sale “

Arlette Bourcier (Psihomotricitatea 1999)

 

Formator: Ghitea Remus Adrian instructor sportiv

Acest program nu este momentan disponibil.

Testimoniale legate de acest program la urmatorul link puteti citi aici.

 

Code007